Rick og Negan i The Walking Dead

The Walking Dead med laveste seertall på 6 år

Men Ricks zombieunivers er en gigant likevel.

Før vi presenterer tallene, la dette være sagt: "The Walking Dead" er fortsatt som en gladiator å regne når det kommer til ratings. Men selv Maximus Decimus Meridus fikk seg en stikkskade i ny og ne. Og la dette være klinkende klart: Undertegnede er, og vil alltid være, megafan. I gjennomsnitt var det én million flere som så sesong syv av "The Walking Dead" enn sesong syv av "Game of Thrones" i USA.

LES OGSÅ: The Walking Dead skal krysses med annen TV-serie

Ifølge Bloody Disgusting hadde den nyeste episode "The Big Scary U" bare 7,85 millioner seere i USA. Det er det laveste tallet siden 6,89 millioner i sesong 2 i 2011. Det til tross for at episoden før, "Some Guy", fikk behørig ros av fans og kritikere og trakk 8,69 millioner. Ros har også "The Big Scary U" fått for å menneskeliggjøre skurken Negan i større grad.

Seth Gilliam og Jeffrey Dean Morgan i The Walking Dead

"The Walking Dead" har hatt fallende formkurve siden første episode av sesong syv. Episoden som ga svaret på en av seriens største cliffhangers var en av tidenes mest sette med over 17 millioner seere, men siden da har seertallene falt. De er fortsatt høye, sammenlignet med konkurrentene - som nok ville kuttet av seg lilletåa for å være på samme nivå, men trenden er at "The Walking Dead" mister seere i et jevnt tempo. Nesten ti millioner har falt av om man sammenligner episode èn i sesong syv og den nyeste episoden av sesong åtte.