Joe Manganiello som Slade Wilson AKA Deathstroke

Se første bilde av Manganiello som superskurken Deathstroke

"Magic Mike"-skuespilleren spiller Slade Wilson aka Deahstroke i ny storfilm.

Joe Manganiello er kanskje ikke den største stjerna på Hollywood-himmelen, men han har definitivt fått en av de kuleste rollene. 40-åringen skal spille verdens dødeligste leiemorder - superskurken Deathstroke. Ryktene vil ha det til av filmen skal regisseres av "The Raid"-regissør Gareth Evans, hvilket kan tyde på at den blir tro mot Deathstroke universet, som er voldelig og ubarmhjertighet.

LES OGSÅ: Bisarr første teaser for Deadpool 2

Bildet nedenfor er av Manganiello med og uten Deathstroke-hjelm. Bildet i full rustning ble lekket for et par måneder siden, mens det uten hjelm nylig fant veien til Reddit via brukeren DCEUleaks.

DEATHSTROKE: Til høyre ser vi det første bildet av Manganiello som Deathstroke uten hjelm. Til venstre er han i full rustning.
DEATHSTROKE: Til høyre ser vi det første bildet av Manganiello som Deathstroke uten hjelm. Til venstre er han i full rustning.

I tegneseriene er Deathstroke primært fienden til Teen Titans og Justice League. Han var del av et eksperimentelt supersoldat-prosjekt som ga ham ekstra styrke, bevegelighet og intelligens. I utgangspunktet var handlingene hans drevet av en personlig kodeks om ære, men når kona hans dør blir Deathstroke mer og mer ond i sine handlinger. Hvilke deler av tegneseriene som blir filmatisert er foreløpig ukjent. Det samme er lanseringsdato.

LES OGSÅ: Sjekk, en nordmann i Batmobilen!

Marvels Deadpool (Wade Wilson) og DCs Deahstroke (Slade Wilson) deler mange likheter, som styrke og etternavn, men de to har ingen koblinger til hverandre. Selv om Deathstroke ble skapt først i 1980, må det erkjennes at lillebror Deadpool, som kom i 1990, er hakket mer kjent. Sistnevnte ble udødeliggjort på det store lerret av Ryan Reynolds i 2016. "Deadpool" får en oppfølger i 2018.