Daisy Ridley i Star Wars: The Last Jedi

Gir Daisy Ridley seg etter tre Star Wars-filmer?

Daisy Ridley svarer på ryktene om at hun hopper av Star Wars-eventyret etter "Episode 9".

Ryktebørsen begynte å koke etter at Ridley i forrige uke ble tolket til å sette kroken på døren til stjerneuniverset bare "Star Wars: Episode 9" hadde hatt premiere i 2019.

Nå setter hun skapdøren på plass, melder NME, og siterer henne slik:

– Da jeg undertegnet, var det for tre filmer og det er der jeg på en måte mente at denne historien sluttet. Jeg tror alle kanskje har tolket det som at jeg sa "jeg ønsker ikke mer å gjøre med dette", noe som er svært lite sant – fordi dette er utrolig.

Les også: Aldergrense til Star Wars: The Last Jedi

Daisy Ridley i Star Wars: The Last Jedi
Daisy Ridley i Star Wars: The Last Jedi

Daisy Ridley, som spiller heltinnen og jediridderen Rey, hyller også "Star Wars: The Force Awakens"-regissør J.J. Abrams for å ha valgt å ha en kvinnelig karakter i hovedrollen i første film ut i trilogien. Abrams vender tilbake til universet for å ha regihånd om tredje film ut, den såkalte episode 9.

– J.J. har alltid valgt å ha strålende kvinner i det han gjør. Så jeg syntes det var vidunderlig. Også det faktum at dette skjedde i et av de store studioene sier mye, og jeg tror det er store endringer allerede – selv om det fremdeles er langt igjen, lyder det fra Ridley.

Som altså først blir å se i juleklare "Star Wars: The Last Jedi" – om man da ikke entrer kinoene for å se "Mord på Orientekspressen".

"Star Wars: The Last Jedi" har premiere 13. desember - billetter, trailere og mer om filmen finner du her