Ryan Reynolds som Deadpool

Ryan Reynolds skal spille en Pokemon - se hvilken

"Deadpool"-stjerna har fått hovedrollen i "Detective Pikachu".

Det er The Hollywood Reporter som melder om den overraskende nyheten. Reynolds har ikke akkurat vært i det barnevennlige hjørnet i rollen som den lemkuttende antihelten Deadpool, men det er han åpenbart gira på å gjøre noe med. Skuespilleren har takket ja til å spille detektivversjonen av Pikachu i den kommende live-action-filmen "Detective Pikachu".

Ifølge THR er det snakk om en motion-capture-rolle, a la Gollum i "Ringenes Herre", i tillegg til stemmearbeid. Fra før er Justice Smith og Kathryn Newton med på skuespillerlaget. Filmen regisseres av Rob Letterman.

LES OGSÅ: 35 kommende filmer basert på TV- og dataspill

Detective Pikachu

"Detective Pikachu" er basert på dataspillet med samme navn, hvor faren til Smiths karakter blir kidnappet. Han må følgelig slå seg sammen med Pikachu for å finne ham. Newton på sin side spiller en journalist som hjelper duoen på sitt tokt. Pokemon-franchisen har solgt over 300 millioner dataspill på verdensbasis, samt flere tusen milliarder spillkort til 74 land. Franchisen har også produsert en animert TV-serie på 20 sesonger. Med andre ord. En live-action film har potensiale til å bli STORT.

Filmen starter med innspilling i London i midten av januar 2018. Før den tid kan du nyte Ryan Reynolds i "Deadpool 2" førstkommende mai.