Benjamin Helstad og Iben Akerlie i Rett Vest

Ukens premierer

Norsk feelgood og et skrekkelig gjensyn på menyen denne uka!

Iben Akerlie, Benjamin Helstad og Ingar Helge Gimle i Rett Vest

RETT VEST

Premiere: Fredag 5. januar

En varm og morsom feelgoodkomedie om alt det vakre som kan komme ut av sorgen. Vi møter Kasper (Benjamin Helstad) som mister jobben samme dag som hans far Georg Margrethe (Ingar Helge Gimle) får et mentalt sammenbrudd etter konas bortgang. For å komme seg vekk fra elendigheten bestemmer de seg for å reise til øya Ona for å representere Kaspers avdøde mor i NM i quilting.

Billetter, trailere og mer om filmen her

Insidious: The Last Key

INSIDIOUS: THE LAST KEY

Premiere: Fredag 5. januar

Den fjerde filmen i den skremmende Insidious-serien. Mediumet Elise Rainier står ovenfor sitt mest skremmende oppdrag noensinne når hun kalles inn for å rense et hus for onde ånder. Huset viser seg nemlig å være hennes eget barndomshjem, og noe grufullt har ventet på henne i skyggene der siden hun var liten...

Billetter, trailere og mer om filmen her

TRAILER: The Greatest Showman

Neste uke...

Fredag 12. januar har hele syv nye filmer kinopremiere! Vi får blant annet se Hugh Jackman og Michelle Wiliams i spektakulære "The Greatest Showman", Dwayne Johnson, Jack Black og Kevin Hart tar oss med til jungelen i "Jumanji: Welcome to the Jungle", Kate Winslet og Justin Timberlake blir å se i Woody Allens ferske "Wonder Wheel" og Gary Oldman spiller Winston Churchill i kritikerroste "Darkest Hour".

I tillegg får vi møte de første rompionérene i "Spacewalker", samt være flue på veggen når Liam Neeson (atter en gang) befinner seg på feil sted til feil tid i "The Commuter". Tamilfansen kan også glede seg til "Thaana Serndha".

Se hele lista over kommende kinofilmer her