Joel Kinnaman i Altered Carbon

Storslagen trailer for den påkostede Netflix-serien Altered Carbon

Strømmetjenestens hardbarka versjon av "Stranger Things"?

Netflix har sluppet et ny trailer for deres kommende sci-fi-serie "Altered Carbon". Serien er basert på Richard K. Morgans cyberpunk-novelle med samme tittel, og foregår ca 300 år frem i tid. Her kan menneskesinnet transporteres inn i nye kropper, noe som gjør det mulig å leve i hundrevis av år.

Kort fortalt går plottet som følger; Takeshi Kovacs (Joel Kinnaman) er den eneste overlevende soldaten i en gruppe av eliteinterstellære krigere som ble beseiret i et opprør mot den nye verdensorden. Sinnet hans har vært fengslet, "lagt på is", i århundrer, men nå gir den velstående og langlivede Laurens Bancroft ham sjansen til å gjenoppstå. Til gjengjeld må Kovacs oppklare et mord... på Bancroft selv.

Les også: Skrekkfilmåret 2018

Fra Netflix-serien "Altered Carbon".
Fra Netflix-serien "Altered Carbon".

Det ser ut til at serien har hentet inspirasjon litt over alt, men du vil nok umiddelbart tenke Blade Runner og Matrix. Miguel Spochnik, som regisserte "The Battle of Bastards"-episoden av Game of Thrones, står for den første episoden (minst) og serien er skrevet av "Shutter Island"-manusforfatteren Laeta Kalogridis. Her finnes det definitivt potensiale!

Første sesong slippes å Netflix allerede 2. februar.