Meryl Streep til Big Little Lies

Meryl Streep til Big Little Lies

Meryl Streep er klar for andre sesong av "Big Little Lies" – der hun skal spille moren til Alexander Skarsgård.

Hennes rollekarakter ankommer Monterey for å lete etter svar på hva som skjedde med sønnen – som var en koneplager, viste det seg i første sesong. Skarsgård høstet flere gjeve priser for innsatsen.

I "Mamma Mia" spilte Stellan Skarsgård en av elskerne til Streeps rollekarakter – og mulig far til filmdatteren. I "The Hours" spilte Streep moren til "Big Little Lies"-stjerne Nicole Kidman.

Les også: Skarsgård takket kvinnene

Alexander Skarsgård i Big Little Lies
Alexander Skarsgård i Big Little Lies

Rollen i HBOs suksesserie vil ifølge Variety angivelig innbringe Streep 800.000 dollar per episode, der hun blir å se sammen med Kidman, Reese Witherspoon og Laura Dern. Det har ryktes at de øvrige skuespillerne også vil få lønnsøkning: Angivelig ligger Kidman og Witherspoon an til en million dollar hver.

Andre sesong av "Big Little Lies" vil bli regissert av britiske Andrea Arnold, og ifølge HBO ligger det an til premiere i 2019.

Meryl Streep, som akkurat er nominert til sin Oscar nummer 21, har også sagt ja til en annen TV-serie, "The Nix", som JJ Abrams står bak. Hun vil i år også dukke opp i andre runde "Mary Poppins".