Første mann

Vårens barnefilmer 2018

Eventyr i De dødes land, animasjon som møter virkelighet og pærer store som hus. Her er vårens barnefilmer på kino:

Denne siden oppdateres fortløpende, men vi tar likevel forbehold om endringer.


Disse barnefilmene ser vi på norske kinoer i 2017:

Coco

COCO

På kino fra: 2. februar

Fra skaperne av "Toy Story 3" kommer et nytt eventyr satt i De dødes land. Unge Miguel ender opp i det fantastiske og fargerike riket etter en rekke mystiske hendelser. I skrivende stund har filmen vanvittige 97 % på anmelder-samlersiden Rotton Tomatoes.

Trailer og mer om filmen her.

Petter Kanin

PETTER KANIN

På kino fra: 16. februar

Spillefilm om Beatrix Potters kjente barnebokfigur, Petter Kanin. Få barnebokfigurer er så sjarmernede som de man finner i Beatrix Potters univers. Nå er historien om eventyrlystne Petter Kanin her i en helt ny versjon for både barn og voksne, hvor animasjon og liveaction blandes.

Trailer og mer om filmen her.


Første mann

FØRSTE MANN

På kino fra: 2. mars

Ved tidenes morgen, når forhistoriske vesener og hårete mammuter vandret på jorden, forteller "Første mann" historien om Døgg. Sammen med Gnøffe må han samle stammen for å overvinne sin store fiende, Bhen og hans bronsealder-by.

Trailer og mer om filmen her.


Lucy Garrett Prestø i Brillebjørn på bondegården

BRILLEBJØRN PÅ BONDGÅRDEN

På kino fra: 23. mars

De minste barnas favorittbjørn tar spranget fra TV til filmlerretet! Brillebjørn og Lucy skal besøke bestemor og bestefar på bondegården. Her er det sauer, høner, kuer, traktorer og mye annet spennende. Men noen ganger er ikke alt like gøy, så da er det godt at Brillebjørn har fantasimagi!

Trailer og mer om filmen her.


Detektivbyrå nr. 2 - Operasjon Mørkemann

OPERASJON MØRKEMANN

På kino fra: 23. mars

Detektivbyrå nr. 2 har fått en ny sak de må løse. Mystiske hull i bakken dukker opp på sletta i løpet av natta og fører til at sykkelen til Oliver blir ødelagt. Hvem har laget hullene og hvorfor? Ledetrådene fører barnedetektivene Tiril og Oliver til Mørkemannen.

Trailer og mer om filmen her.


Sherlock Gnomes

SHERLOCK GNOMES

På kino fra: 13. april

"Sherlock Gnomes" er oppfølgeren til 2011s "Gnomeo & Juliet". Hagenissene ansetter Sherlock Gnomes og hans partner Gnome Watson for å etterforske mystiske forsvinninger i nabolaget.

Trailer og mer om filmen her.


Nabospionen

NABOSPIONEN

På kino fra: 27. april

Agathe Christine er 10 år gammel og kalles AC blant venner og familier. Hun ser på seg selv som privatdetektiv og bryr seg slettes ikke at alle synes hun er sær og nerdete. AC får et oppdrag fra en lokal kjøpmann, det stjeles i hans butikk. Så møter hun sin nye nabo, Vincent. Det er noe mystisk med ham.

Trailer og mer om filmen her.

Den utrolige historien om den kjempestore pæra

DEN UTROLIGE HISTORIEN OM DEN KJEMPESTORE PÆRA

På kino fra: 4. mai

Basert på boken med samme navn. I byen Solby, forsvinner borgermester Jeronimus Victor Nikodemus Abraham Bjergstrøm. En dag får elefanten Mitcho og katten Sebastian en flaskepost med brev fra borgermesteren, som befinner seg på Den mystiske øya. I flasken ligger et frø. Over natten blir frøet til en kjempestor pære.

Trailer og mer om filmen her.