Aksel Hennie i The Cloverfield Paradox

Se! Aksel Hennie i første Cloverfield-trailer

The Cloverfield Paradox er tilgjengelig på Netflix nå.

Siden den første "Cloverfield"-filmen introduserte oss for et gigantisk monster i 2008 har franchisen fått sitt publikum. I 2016 fikk vi den kritikerroste spirituelle oppfølgeren "10 Cloverfield Lane", før det senere ble kjent at en treer var på trappene. Lenge gikk den under navnet "The God Particle", uten at en viste stort mer. Bare at filmen skulle befinne seg i samme univers som de andre i "Cloverfield"-sagaen.

LES OGSÅ: Science fiction-filmåret 2018

Og plutselig - under Super Bowl, kom overraskelsen. Filmen hadde fått en trailer. Den heter "The Cloverfield Paradox". Og den kommer på Netflix. Det vil si - den ligger på Netflix NÅ. Kort tid etter at Super Bowl var over ble filmen gjort tilgjengelig. Og for norske seere kan vi glede oss over at vår egen Aksel Hennie har en rolle. Sjekk ham i traileren nedenfor:

TRAILER: The Cloverfield Paradox ligger nå tilgjengelig på Netflix.


Offisiell synopsis fra "The Cloverfield Paradox":

After a scientific experiment aboard the space station involving a particle accelerator has unexpected results, the astronauts find themselves isolated. Following their horrible discovery, the space station crew must fight for survival.