Børning 3

Ny Børning-film på vei

Børning 3 er bekreftet. Ferden går til Tyskland.

Norsk filminstitutt sendte i dag ut en pressemelding hvor det kommer fram at to nye spillefilmer har fått produksjonstilskudd. Disse to er "Knutsen & Ludvigsen", samt folkekravet: "Børning 3". NFI skriver:

Filmkameratene AS og regissør Hallvard Bræin er tildelt 15.000.000 kroner i produksjonstilskudd til spillefilmen Børning 3, som denne gangen tar oss fra Norge til Tyskland, og ender i et ellevilt løp på racingbanen Nürburgring. Filmen er en actionkomedie der bilkjøring er hovedingrediens

Også denne gangen blir det stor fart, mange hestekrefter og heftig konkurranseinstinkt. Vi får et gjensyn med de kjente og kjære karakterene fra de foregående filmene og blir introdusert for kjente navn fra Sverige, Danmark og Tyskland i de andre rollene.

LES OGSÅ: Baasmo Christiansen beskyldt for juks - her svarer han for seg

Serien er vanvittig populær. "Børning 2" ble sett på kino hele 438.247 mennesker. Den var tredje mest sette kinofilm i 2016 etter "Kongens nei" og "Snekker Andersen og Julenissen". I løpet av premieredagen ble det solgt 55.834 billetter. Det var, i følge filmens distributør SF Studios, tidenes beste norske åpningsdag noensinne.

Det er ikke kjent når "Børning 3" får premiere.

KLINER TIL: Jonas Oftebro og Ida Husøy gjorde sitt første filmkyss i «Børning 2»