Mark Hamill får stjerne på Hollywood Walk of Fame

Mark Hamill fikk stjernen sin

Mark Hamill fikk endelig sin stjerne på Hollywood Walk of Fame – med "Star Wars"-skaper George Lucas og Harrison Ford blant tilskuerne.

– Jeg hadde aldri noensinne i livet drømt om at en slik ting som dette var mulig, het det fra Hamill på Twitter om hederen.

Les også: Oversikt: Kommende Star Wars-filmer

Mark Hamill som Luke Skywalker i "Star Wars VIII: The Last Jedi".
Mark Hamill som Luke Skywalker i "Star Wars VIII: The Last Jedi".

Han er celebritet nummer 2.630 som får en av de gjeve stjernene på Hollywood-fortauet. Fansen reagerte nylig på at det hadde tatt så lang tid, noe som fikk "Star Wars"-skuespilleren til å komme med et Trump-spark:

– Når deler av meg tviler på om jeg fortjener en slik ære, minner jeg meg selv på at noen fikk en stjerne for bare et elendig realityshow.

Forklaringen var rett og slett at ingen hadde nominert ham tidligere – noe Disney, som kjøpte Lucasfilm i 2012, sørget for å gjøre i fjor sommer. Torsdag var det dermed duket for Hamills store gateøyeblikk.

Under seremonien var han flankert av George Lucas, Harrison Ford, som fikk sin stjerne i 2003 – samt to av imperiets stormtroppsoldater. Også R2D2 rullet inn på fortauet, som for anledningen var dekket med rød løper.