Matt Dillon i The House that Jack Built

De mest spennende filmene som kommer - som ingen snakker om!

Det er ikke manko på filmer å glede seg til.

For å ha alt på det rene: Det er LOOPER som har smekket sammen denne lista, men vi mener den er altfor interessant til ikke å videreformidle her. Visste du f. eks at radarparet fra «Step Brothers», Will Ferrell og John C. Reilly, skal spille Sherlock Holmes og John Watson?

John C. Reilly og Will Ferrell i Holmes & Watson

HOLMES & WATSON

Premiere: 9. november 2018 (USA)

Ferrell og Reilly i en humoristisk inngang til Sherlock Holmes-universet. Anse oss som nysgjerrige! Ferrell tar rollen som detektiven sjøl, mens Reilly bekler posisjonen som hans trofaste hjelper. Manuset pennelegges av «Tropic Thunder»-skribent Etan Cohen. Dette må jo bli artig!


Donnie Yen og Sleeping Dogs

SLEEPING DOGS

Premiere: Ukjent

«Rogue One» og «Ip Man»-stjerna Donnie Yen skal spille hovedrollen i filmen basert på Square Enix-spillet «Sleeping Dogs». Han skal spille en politimann som infiltrerer den kriminelle kinesiske Triaden. Spillet var fylt til randen av action, skyting og bilkjøring - så her lukter det svidd!


Matt Dillon i The House that Jack Built

THE HOUSE THAT JACK BUILT

Premiere: September 2018 (USA)

I Lars Von Triers nyeste film spiller Matt Dillon en seriemorder på 70-tallet. Hans karakter ser på mord som en kunstform, og jo nærmere politiet kommer jo større sjanser tar han. Også «Kill Bill»-stjerna Uma Thurman er med i filmen.


Ryan Gosling og Neill Armstrong

FIRST MAN

Premiere: 12. oktober

«La La Land»-regissør Damien Chazelle tar med seg Ryan Gosling på laget igjen i «First Man». Sistnevnte skal spille den første mannen som gikk på månen - Neill Armstrong. Filmen er basert på biografien «First Man: A Life of Neil A. Armstrong» av James Hansen.


Kristen Stewart på settet til Underwater

UNDERWATER

Premiere: Ukjent

Beskrives som «Armageddon» under vann. «Twilight»-yndlingen Kristen Stewart spiller en person i et forskningsteam, som befinner seg under vann når et jordskjelv skjer. Da får de slite for å overleve. Filmen regisseres av mannen bak «The Signal», Will Eubank, og har også T. J. Miller på rollelisten.


The Happytime Murders

THE HAPPYTIME MURDERS

Premiere: 17. august (USA)

Melissa McCarthy og Elizabeth Banks i denne snodige filmen. I en verden hvor mennesker og dukker eksisterer sammen, må en menneskelig politi slå seg sammen med sin tidligere utskjelte partner - en dukke - for å fange en seriemorder.


Jeff Bridges og Chris Hemsworth skal spille sammen i Bad Times at El Royale

BAD TIMES AT THE EL ROYALE

Premiere: 5. oktober (USA)

Regissør Drew Goddard fikk en hit med «Cabin in the Woods», og nå samler filmskaperen Jeff Bridges og Chris Hemsworth til filmen «Bad Times at the El Royale». Vi vet ikke mye, annet enn at filmen tar for seg en rekke mennesker på et nedslitt hotell, hvis lyssky aktivitet kolliderer på voldelig vis.


Robert Downey Jr. blir Dr. Dolittle

THE VOYAGE OF DOCTOR DOLITTLE

Premiere: 12. april 2019 (USA)

Robert Downey Jr. spiller hovedrollen i remaken av «Dr. Dolittle». Rollen er tidligere spilt av Eddie Murphy, samt Rex Harrison i 1967. Sistnevnte var en musikalfilm. I boken filmen baseres på forener Dr. Dolittle krefter med en hund, en papegøye og en ung gutt for å finne en savnet kollega.

For enda flere titler kan du sjekke LOOPERs fullstendige liste.