Bruce Willis i Death Wish

Ukens kinopremierer

Bruce Willis er tilbake som hevnfull drapsmaskin!

Her er ukens nyheter på kino:

Bruce Willis i Death Wish

DEATH WISH

Premiere: Fredag 20. april

Kirurgen Paul Kersey (Bruce Willis) opplever byens vold og kriminalitet kun innenfor sykehusets dører, helt til hans kone og datter, blir angrepet i deres eget hjem. Paul ønsker å hevne seg på gjerningsmannen, og bringe rettferdighet. En drapsmaskin er født...

Billetter, trailere og mer om filmen her

Loving Vincent

LOVING VINCENT

Premiere: Fredag 20. april

Det er den 29. juli 1890, og en skadet mann kommer haltende ned langs den lille franske byen Auvres. Han holder hendene over et ferskt skuddsår på magen. Mannen er Vincent Van Gogh - på den tid ukjent for verden, men i dag kjent som en av tidenes største kunstnere. Hans tragiske død er omgitt av mystikk og spekulasjoner. Hvem var det egentlig som skjøt? Loving Vincent er verdens første produksjon som er oljeanimert i sin helhet og har sysselsatt 150 ulike kunstnere som til sammen har vært med på å male og sette sammen filmens 65 000 bilder.

Billetter, trailere og mer om filmen her

Mountain

MOUNTAIN

Premiere: Fredag 20. april

En storslått filmatisk og musikalsk odyssé, fortalt av Willem Dafoe. Fjell har alltid spilt en sentral rolle i menneskers liv, være det i form av mytiske og religiøse forestillinger, nasjonale symboler eller som destinasjon for ekspedisjoner og turisme. Med den hypnotiske dokumentarfilmen "Mountain" har Jennifer Peedom laget en film som utforsker fjellets mystiske tiltrekningskraft på mennesker, med utgangspunkt i Robert McFarlanes bok "Mountains of the Mind".

Billetter, trailere og mer om filmen her

The Fixer

THE FIXER

Premiere: Fredag 20. april

Radu jobber i den rumenske avdelingen av et fransk nyhetsbyrå - han er en "fikser", en som tilrettelegger for reportere. Så blir to rumenske mindreårige prostituerte utvist til Romania fra Frankrike, og mens saken skaper skandale, øyner Radu sjansen til et scoop. Med sine kontakter setter han alt inn på å få et intervju med en av jentene. Oppdraget stiller Radu overfor valget mellom det som er mulig og det som er rett.

Billetter, trailere og mer om filmen her

The Place

THE PLACE

Premiere: Fredag 20. april

En mystisk mann sitter ved et kafébord og oppfyller folks største ønsker mot at de til gjengjeld utfører de merkeligste, og av og til grusomme, oppdrag. En nonne skal få tilbake troen om hun blir gravid, en gammel mann skal kureres for Alzheimer om kona planter en bombe på et offentlig sted, en jente skal bli penere om hun begår et ran på nøyaktig 100.000 euro og 5 cent. Fra regissøren av publikumsprisvinneren "Perfekte fremmede".

Billetter, trailere og mer om filmen her

TRAILER: Onsdag 25. april har "Avengers: Infinity War" premiere.

Neste uke...

...nærmere bestemt onsdag 25. april, går endelig startskuddet for etterlengtede "Avengers: Infinity War". Den påfølgende fredagen har fire nye og varierte filmer premiere: skrekkfilmen "Ghostland", det kritikerroste animasjonseventyret "Isle of Dogs", den romantiske thrilleren "Dobbelt Begjær" og kinoklubb-filmen "Filmstjerner dør ikke i Liverpool".