James McAvoy til IT: Kapittel 2

Disse kan stikke av med hovedroller i IT 2

Skrekkoppfølgeren ser lovende ut!

Som dere sikkert har fått med dere vender alle barns o'store mareritt, Pennywise, tilbake til lerret i "IT: Kapittel 2"- og produsent Roy Lee bekreftet nylig at innspillingen starter i Toronto allerede i juli. Forgjengeren, "IT", imponerte både pulikum og anmeldere i fjor- og endte opp med å bli en av tidenes største skrekk-suksesser. En oppfølger var dermed ikke bare ventet, men nærmest et krav fra fansen.

Vi er selvfølgelig uhyre spente på hvordan fortsettelsen vil ta form, og ifølge The Hollywood Reporter er nå to meget interessante skuespillere i forhandlinger om hovedroller i filmen. James McAvoy, best kjent som Charles Xavier i X-Men-filmene, er aktuell for rollen som Bill Denbrough, og moroklumpen Bill Hader skal (forhåpentligvis) levere oss gullkorn i rollen som Richie Tozier.

Les også: IT-regissør teaser innspillingsstart med bilde

Vil Bill Hader(t.h) overta Finn Wolfhards rolle som rappkjefta Richie Tozier?
Vil Bill Hader(t.h) overta Finn Wolfhards rolle som rappkjefta Richie Tozier?

Dersom forhandlingene går i boks, vil de to inngå i den voksne versjonen av "Losers' Club", sammen med blant annet Jessica Chastain i rollen som Beverly Marsh. Lovende, sant? Rollelista inkluderer selvfølgelig også Bill Skarsgård som drapsklovnen selv, takk og lov.

Filmens handling vil foregå 27 år etter at vi sist møtte "Losers' Club" i Derry, og den nå voksne gjengen er tilbake for å ta et oppgjør med Pennywise- ondskapen de aldri har klart å fortrenge...

Andy Muschietti tar atter en gang plass ved regiroret, og Dary Dauberman sørger på ny for kvaliteten på manuset. Dette kan ikke gå galt, eller?