Streamingguiden

Vi lanserer Streamingguiden!

Synes du det er vanskelig å orientere deg i streamingtjenestene? Det synes definitivt vi. Derfor har Filmweb laget Streamingguiden som vi nå ønsker innspill til. Vi belønner en heldig innspiller med 10 gratisbilletter til kino!

De siste ukene har det i det stille dukket opp en helt ny tjeneste på Filmweb, som vi håper skal bli til hjelp for deg som liker å se gode filmer og serier på en eller flere streamingtjenester. Med streamingguiden.filmweb.no håper vi å kunne hjelpe til med å veilede i et utall av ulike leverandører og titler gjennom gode verktøy for å finne innhold som passer for akkurat deg!

Sjekk ut Streamingguiden HER!

FINN FORT FRAM: Et raskt søk leder deg til en konkret film eller serie du gjerne vil vite hvor streames.
FINN FORT FRAM: Et raskt søk leder deg til en konkret film eller serie du gjerne vil vite hvor streames.

Vær med i trekningen av kinobilletter

Streamingguiden er på langt nær ferdig. Det mangler både leverandører og mye funksjonalitet, og vi ser mange forbedringspotensialer. Derfor ønsker vi også publikums innspill og kommentarer for å forme produktet videre.

Nederst i artikkelen har vi opprettet et tilbakemeldingsskjema, hvor vi tar i mot ris og ros, og ikke minst ideer til hva vi må fikse på, hva vi må lage eller hva vi ikke må lage. Og som takk for alle forslag trekker vi en heldig person som får 10 kinobilletter til fri bruk!

Finn fort fram

En av grunnfunksjonalitetene i Streamingguiden er et raskt søk som finner en konkret film eller serie du gjerne vil vite hvor streames. Er den tilgjengelig vil du kunne finne riktige linker for å komme direkte til tittelen på for eksempel Netflix eller HBO. Etterhvert kommer det også gode anbefalingsfunksjoner og lister for alle oss som faktisk ikke aner hva vi vil se av film eller serier når vi først sitter i sofaen.

Per dags dato består streamingguiden av innhold fra i alt syv leverandører: Netflix, HBO, Viaplay, iTunes, Google Play, Plejmo og CMORE. Men vi jobber naturligvis med å hente inn titler og lenker til flere leverandører fortløpende som Amazon Prime, Get, Altibox, RIKSTV o.l.

Vi har mange ideer og visjoner for Streamingguiden, men ønsker flere.

Send oss tips og innspill i skjemaet nedenfor, så vil du automatisk være med i trekningen av 10 kinobilletter. Frist 10. mai. Trekning skjer 11. mai.

NB! Vinneren av 10 kinobilletter er trukket: Gratulerer til Jonas K. fra Mysen! :D