Steven Spielberg, Blackhawk

Spielberg skal regissere superheltfilm

Spennende, spennende!

Sammen med filmselskapet Warner Bros bretter han opp ermene for å gi liv til tegneseriehelten Blackhawk på den hvite duken, melder Variety.

Dette er første gangen Spielberg tar for seg en superhelt på film, men det er ikke første gang han samarbeider med Warner Bros. Siste samarbeid var med den for tiden kinoaktuelle storsuksessen "Ready Player One".

Les også: Spielberg om Ready Player One: - Svært komplisert film

Steven Spielberg har funnet veien til DC Comics og "Blackhawk".
Steven Spielberg har funnet veien til DC Comics og "Blackhawk".
Det var fantastisk å arbeide sammen med teamet på Warner Bros da vi tok "Ready Player One" til kinolerretet. De tilfører en blanding av lidenskap og profesjonalitet til alt de gjør, og de har stor kunnskap om sjangeren. Jeg ser fram til å gjenforenes med dem på "Blackhawk", uttaler Steven Spielberg selv om det kommende prosjektet.

Blackhawk gjorde seg første gang gjeldende i 1941 i regi av Quality Comics før helten gikk videre til DC Comics i 1957. I tegneserieversjonen var Blackhawk lederen for The Blackhawk Squadron, en elitegruppe bestående av piloter som kjempet under Den andre verdenskrig.

Spielberg har for tiden fullt opp der han nå skal ta en ny runde i Indiana Jones' eventyrunivers. Produksjonen av "Blackhawk" lar nok vente litt på seg, ettersom Spielberg også skal filmatiser "West Side Story".