Jamie Bell og Annette Bening i Film Stars Don't Die in Liverpool

Filmstjerner dør ikke i Liverpool: Se den til halv pris på kino!

Det kritikerroste kjærlighetsdramaet er Kinoklubbens neste film ut.

Kinoklubbens medlemmer får se et utvalg filmer til halv pris. Neste film ut, "Filmstjerner dør ikke i Liverpool", har premiere fredag 27. april og er basert på den sanne historien om Gloria Grahame og Peter Turners usannsynlige Hollywood-romanse.

Vi befinner oss i Liverpool i 1978. 26 år gamle Peter (Jamie Bell) møter kvinnen som har flyttet inn i leiligheten under ham. Hun viser seg å være Oscarvinnende Gloria Grahame (Anette Bening) - en sann Hollywoodlegende. De utvikler raskt et forhold, men det blir snart klart at selv om hun er den eldste og mest erfarne av de to, er det hun som desperat trenger en trygg og solid partner...

Les også: Sommerens storfilmer 2018

Jamie Bell og Annette Bening i Filmstjerner dør ikke i Liverpool.
Jamie Bell og Annette Bening i Filmstjerner dør ikke i Liverpool.

Halv pris på utvalgte filmer

Som Kinoklubb-medlem får du halv pris på billetten til "Filmstjerner dør ikke i Liverpool". Filmen er valgt ut av klubbens eget filmutvalg, og i begrunnelsen skriver de blant annet:

Til tross for aldersforskjellen på nesten 30 år var de i noen år helt uatskillelige. Selv om det litt umake paret på ingen måte var forskånet for fordommer og skepsis, skildrer filmen likevel forholdet deres på en varm og lite dømmende måte.

I rollen som Peter briljerer Jamie Bell, som mange husker fra tittelrollen i filmen «Billy Elliot» fra 2000. Annette Bening får fram dualiteten i Gloria, som i det ene øyeblikket er verdensvant filmstjerne men i det neste er usikker, syk og ensom. Herlige Julie Walters spiller Jamies mor, og vi møter Vanessa Redgrave i en liten rolle som Glorias mor. Filmmanuset er bygget på Peter Turners egen biografi, som han skrev i 1986.

Les mer om Kinoklubben og meld deg inn her for å få halv pris.