Killing Eve, Lost in Space

Her er strømmetjenestenes feteste ferske serier

Streamingguiden hjelper deg å navigere strømmeverden. Du har nok ikke fått med deg alle disse!

Har du sett den nyeste Westworld-episoden tre ganger, og leter etter nye serier? Med Filmwebs streamingguide finner du filmene og seriene du ser etter, og hvor de kan strømmes. Her er noen ferske forslag fra oss!

The Handsmaid’s Tale sesong 2

En av fjorårets beste nye serier er tilbake! Offred har tatt tilbake navnet sitt og stukket av, men det er fortsatt ikke trygt å være kvinne under Gileads regime. Kom deg til HBO hvis du ikke vil henge etter!

Søk opp The Handsmaid’s Tale i Streamingguiden her!

Lost in Space

Familie-sci-fi basert på en 60-talls-sitcom som igjen er basert på en tegneserie som igjen er basert på en sveitsisk roman fra 1812. Her snakker vi alien-roboter, kule bilder av fremmede planeter, engasjerende familiedrama og noen overraskende twister. Ta turen til din lokale Netflix-forhandler, og får med deg moroa i dag.

Søk opp Lost in Space i Streamingguiden her!

Killing Eve

Denne britiske serien er skrevet av Phoebe Mary Waller-Bridge fra Fleabag, og følger en kontorist i MI5 som blir besatt av den psykopatiske morderen hun skal spore ned. Dette sexy, gøyale krimdramaet med to fete kvinnelige hovedpersoner er å finne hos HBO.

Søk opp Killing Eve i Streamingguiden her!

Into the Badlands sesong 3

Tredje sesong av Into the Badlands, den syke post-apokalyptiske actionserien løst basert på en kinesisk roman fra 1500-tallet (!), er i gang. Årets sesong har like mange episoder som de første to til sammen. De første ligger også på HBO, men for å få med deg ferske episoder må du til CMore.

Søk opp Into the Badlands i Streamingguiden her!

Wild Wild Country

Dette er en dokumentarserie om Rajneeshpuram, en sekt som på 80-tallet slo seg ned i en småby i Oregon. Overlevende intervjuobjekter forteller om forgifting, komisk lokalpolitikk, pussig sex, påsatte branner og trafficking av uteliggere. Dette burde du se.

Søk opp Wild Wild Country i Streamingguiden her!

Barry

Alec Berg, som også er showrunner for Silicon Valley, har slått til med en ny HBO-komedie. Denne handler om en hitman fra midtvesten, spilt av Bill Haders, som finner seg selv i en amatørteatergruppe i Los Angeles. Det er snodig, morsomt og burde sjekkes ut!

Søk opp Barry i Streamingguiden her!

Arrested Development sesong 4 remix: Fatale følger

Fjerde sesong av kultkomedien Arrested Development møtte kritikk for å følge én og én karakter heller enn at hver episode var et velskrudd maskineri med ni hovedkarakterer. Derfor lagde serieskaper Mitchell Hurwitz en remix av hele sesongen der historiene er klippet sammen. Den «nye» sesongen består av 22 episoder, og er ute nå!

Søk opp Arrested Development i Streamingguiden her!

The Chi

Lena Waithe fra Master of None skrev denne tidvis vonde, tidvis morsomme serien om livet i de fattigste strøkene i Chicago. The Chi er en varmere vri på The Wire, med både treffende karakterer og et overblikk over nyansene i den politiske situasjonen. Sjekk den ut.

Søk opp The Chi i Streamingguiden her!