Black Panther

Får Black Panther-kvinnene egen spinoff?

"Black Panther"-regissør Ryan Coogler sier han gjerne vil lage en kvinne-spin-off av storsuksessen om det byr seg en mulighet.

Cogler holdt et to timer langt foredrag under filmfestivalen i Cannes, og fikk spørsmål om han ville sagt ja til en film viet Wakanda-kvinnene Nakia (Lupita Nyong'o), Okoye (Danai Gurira) og Shuri (Letitia Wright), melder Variety.

– Herregud. Det ville vært fantastisk om den muligheten bød seg, lød svaret fra Cogler, som minnet om at man i tegneserieformat hadde gjort nettopp dette.

– Det er en egen del av filmen hvor T'Challa ikke er å se på filmen og du kun følger kvinnene. Dette ble en av mine favorittdeler av filmen da jeg så den, noe jeg ikke hadde forventet, sa Coogler videre, og la til at hvilken som helst av de tre skuespillerkvinnene lett kunne båret sin egen film.

Les også: Black Panther får oppfølger

FÅR EGEN FILM: Scarlett Johansson som Black Widow.
FÅR EGEN FILM: Scarlett Johansson som Black Widow.

Ifølge Consequence of Sounds oppsummering, vil det vanke flere superheltfilmer med kvinnevri i tiden fremover. Blant annet vil Scarlett Johanssons "Black Widow" omsider få sin egen film. Og i et intervju med Vulture røpet Marvel Studios-president Kevin Feige at Tessa Thompson, som spilte Valkyrie i "Thor: Ragnarok", hadde foreslått en film med alle de kvinnelige Marvel-heltene foran samme kameraer.

– Vi må bare finne ut når og hvordan, lød det positivt fra Feige.