Lily James i Guernsey forening for litteratur og potetskrellpai

Guernsey forening for litteratur og potetskrellpai: Se den til halv pris på kino!

Kinoklubbmedlem? Nå kan du se Lily James i en vitaminpille av en film!

Kinoklubbens medlemmer får se et utvalg filmer til halv pris. Neste film ut, det historiske dramaet "Guernsey forening for litteratur og potetskrellpai", har premiere fredag 25. mai og er basert på boken med samme navn.

Vi befinner oss i London i 1945. Den karismatiske forfatteren Juliet (Lily James) mottar et brev fra et medlem av en mystisk bokklubb som ble startet på den nazi-okkuperte øya Guernsey i den engelske kanal. Nysgjerrig på hvem som står bak brevet bestemmer hun seg for å besøke øya, noe som kommer til å forandre hennes liv for alltid...

Les også: Sommerens filmperler 2018

Lily James og Glen Powell i "Guernsey forening for litteratur og potetskrellpai".
Lily James og Glen Powell i "Guernsey forening for litteratur og potetskrellpai".

Halv pris på utvalgte filmer

Som Kinoklubb-medlem får du halv pris på billetten til "Guernsey forening for litteratur og potetskrellpai". Filmen er valgt ut av klubbens eget filmutvalg, og i begrunnelsen skriver de blant annet:

«Guernsey - forening for litteratur og potetskrellpai» er forsommerens gave til alle som elsker «Downtown Abbey» eller «Darkest Hour». Filmen er en nytelse for øyet, den er morsom og klok og svært lett å like. Ta med en du er glad i for å nyte en utsøkt og sjarmerende film, en liten vitaminpille etter en lang vinter.

Les mer om Kinoklubben og meld deg inn her for å få halv pris.