Love, Simon

Ukens premierer

Inpirerende kjærlighetshistorier, modige brannmenn og tøffe hekser.

Denne uken kan du endelig se den mye omtalte filmen "Love, Simon", en gripende kjærlighetshistorie om to unge menn i et komplisert forhold. Til de som digger brannmann Sam så er det bare å glede seg. Han er nemlig tilbake på skjermen, denne gangen for å redde folk i alle mulige nødsituasjoner, etter at en orkan har herjet i byen hans. Du kan også se filmen om den unge heksen Kiki, som reiser verden rundt på kosten sin som flyvende bud, for å lære mer om seg selv.

LOVE, SIMON
LOVE, SIMON

LOVE, SIMON

Premiere: Fredag 15. juni

Alle fortjener en flott kjærlighetshistorie, men for Simon er det litt mer komplisert, for ingen vet at han er homofil. Når han blir forelsket i en ukjent fyr på nettet blir det både morsomt og skremmende - for vedkommende går på Simons skole.

"Love, Simon" er den første highschool-filmen fra et stort filmstudio der hovedrollen er homofil. Filmen er sådan banebrytende og høster lovord.

Les mer om filmen, se trailer og kjøp billetter her

Brannmann Sam: Helter i Stormen
Brannmann Sam: Helter i Stormen

BRANNMANN SAM: HELTER I STORMEN

Premiere: Fredag 15. juni

Brannmann Sam er tilbake, tøffere enn noen gang. For som du vet så er han jo en råkul altmuligmann! Heldigvis for innbyggerne i byen hans, for når en orkan slår til får han hendene fulle. Ikke bare må han redde folk fra flammer, men han må også redde en gruppe barn i en skolebuss på vei utfor et stup, folk som sitter fast i en gruve og et par som trenger hjelp på sjøen.

Les mer om filmen, se trailer og kjøp billetter her

Kiki er en modig og eventyrlysten ung heks
Kiki er en modig og eventyrlysten ung heks

KIKIS BUDSERVICE

Premiere: Fredag 15. juni

Dette er historien om en veldig modig og eventyrlysten ung heks, ved navn Kiki. Det er jammen ikke bare bare å være heks, for da må du nemlig flytte hjemmefra og klare deg selv allerede som 13-åring! Så Kiki tar med seg katten sin og reiser jorden rundt som flyvende bud, for å utforske evnene sine og finne sin plass i livet. Dette er en utrolig søt film med nydelige tegninger og engasjerende fortellerkunst.

Les mer om filmen, se trailer og kjøp billetter her

NESTE UKE:

Da er bien Maja tilbake på storskjermen og skal delta i Honninglekene, som blir spennende å følge med på både for store og små. En annen familievennlig film er historien om Hvittann, en ulvehund som opplever både det beste og det verste av menneskeheten. Denne uken kommer også den stjernespekkede filmen "Ocean's 8" - ren damebande denne gangen, og grøsseren "Hereditary". Alle som liker en bra skrekkfilm bør se denne, og til dere som skal på date: man sitter gjerne litt tett under en skrekkfilm...

Oversikt over alle kommende filmer ser du her