Benicio Del Toro i Sicario 2: Soldado

Ukens premierer

Maur og veps med superkrefter, narkotikakrig og filmperler. Som alltid er det mye variert på programmet.

På onsdag er endelig ventetiden over og alle gamle og nye Marvel-fans kan glede seg til premieren på "Ant-Man and The Wasp". Fredag kommer de to filmperlene "A Ciambra" og "Midnight sun", og vi anbefaler å ta med masse kleenex på begge disse to om du er en som har lett for å gråte. Trenger du en solid actiondose kan du se "Sicario 2: Soldado", der det blir full narkotikakrig!

Evangeline Lilly og Paul Rudd i Ant-Man and the Wasp

ANT-MAN AND THE WASP

Premiere onsdag 4. juli

Ant-Man (Paul Rudd) har fått seg en partner og på onsdag skal han og The Wasp (Evangeline Lilly) ut på et viktig oppdrag. Visste du at dette er første gangen en Marvel-heltinnes navn er oppført i tittelen? Vel, på tide sier nå vi. Ikke minst gleder vi oss til å se Michelle Pfeiffer (60 og holder seg helt utrolig godt!) i rollen som mammaveps Janet Van Dyne.

Les mer om filmen, se trailer og kjøp billetter her

A Ciambra

A CIAMBRA

Premiere fredag 6. juli

En historie om oppvekst, fattigdom og rasisme. Vi møter 14 år gamle Pio, som har det travelt med å bli voksen, og som ser opp til de store gutta som røyker og drikker. Pio følger storebroren sin hvor enn han går, men en dag forsvinner han og Pio må lære seg hva det virkelig vil si å være voksen. Er han klar for det?

Les mer om filmen, se trailer og kjøp billetter her

Bella Thorne i Midnight sun

MIDNIGHT SUN

Premiere fredag 6. juli

En 17 år gammel pike (Bella Thorne) lever et skjermet liv på grunn av en sykdom som forhindrer henne fra å være ute i solen. Hun ser livet passere gjennom vinduene i huset sitt om dagen, mens hun kan leve som normalt utendørs etter at solen har gått ned. Men da hun en dag endelig får snakke med gutten hun har likt og sett på i årevis, gjennom vinduet, klarer hun ikke å se på livet passere lenger. Skal hun fortelle han om sykdommen eller skal hun late som ingenting? I så fall, hvor lenge klarer hun å holde på hemmeligheten?

Les mer om filmen, se trailer og kjøp billetter her

Sicario 2: Soldado

SICARIO 2: SOLDADO

Premiere fredag 6. juli

En selvmordsbombe går av i Kansas City og mexikanske karteller mistenkes for å smugle terrorister over grensa. Narkotikakrigen har nådd et nytt nivå og CIA-agent Matt Graver får fritt spillerom til å stoppe den. Og ja, han tyr til ekstreme metoder! Hvorfor ikke bare starte en krig mellom de største kartellene? Så her blir det altså Action med stor A.

Les mer om filmen, se trailer og kjøp billetter her

NESTE UKE

Tjoho, favorittvampyrene våre er tilbake, gjett om vi gleder oss til å se hvordan det går når gjengen i "Hotell Transylvania 3" drar på familieferie! Dwayne Johnson tar actionsjangeren til nye høyder i "Skyscraper" og det blir i baluba i et 80-årslag i komedien "Velkommen til Paris".

Oversikt over alle kommende filmer ser du her