Hotell Transylvania 3

Ukens premierer

Vampyrer på familieferie, The Rock og fransk komedie.

Hva syntes Dracula om monsterversjonen av Tinder? Vil han få seg kjæreste? Gjett om vi gleder oss til å finne ut av det i "Hotell Transylvania 3". Vi kan jo hinte om at det er mulig han får seg dame på cruisetur med familien. Men om det går veien gjenstår å se. Vi heier på deg Dracula! The Rock har selvfølgelig ingen problemer med å henge og slenge utfor kanten på toppen av en brennende skyskraper, noe vi gleder oss til å se! Han må være tidenes livvakt. Og så blir det gøy å bli kjent med en ganske så eksentrisk og fargerik familie i komedien " Velkommen til Paris".

Love is in the air
Love is in the air

HOTELL TRANSYLVANIA 3

Premiere 13. juli

Hva skjer når hele familien, vampyrer og vanlig dødelige, drar på monstercruise? Og ekstra spennende blir det å se hvordan det går når Dracula faller for kaptein Ericka, som viser seg å være oldebarnet til Abraham Van Helsing, verdenskjent monstermorder. Som da naturligvis er Draculas erkefiende. Er Erika det også? Bare en måte å finne ut av det på.

Les mer om filmen, se trailer og kjøp billetter her

What a man
What a man

SKYSCRAPER

Premiere 13. juli

Han er tøff, han er muskuløs, og ingenting skremmer han. The Rock skal redde verden fra terrorister og vi vet at dette blir brennhett action! Jeg vet ikke med deg, men etter å ha sett traileren så må jeg se hvordan det går når The Rock svinger seg ut fra vinduet på toppen av en brennende skyskraper. Dette blir spennende!

Les mer om filmen, se trailer og kjøp billetter her

Velkommen til Paris
Velkommen til Paris

VELKOMMEN TIL PARIS

Premiere 13. juli

Oh lala. Møt den hotteste og mest selvopptatte designeren i Paris og den fargerike familien hans, som ikke passer inn i hans verden. Men når han havner i en ulykke og får hukommelsestap blir det opp til familien hans å hjelpe han med å få den tilbake, før det er for sent. Velkommen til Paris. Ingenting er som familien!

Les mer om filmen, se trailer og kjøp billetter her

NESTE UKE

"Mamma Mia 2"!!! Endelig er ventetiden over og vi får se hvordan Donna møtte Sophies tre fedre! Og vi får se hvordan det går på hotellet i Hellas, ti år etter den første filmen. Vi har sett den og kan bare si: gled dere! Vi skal også møte noen av skuespillerne for en prat denne uken så stay tuned. Denne uken blir det også premiere på thrilleren "Wildling", der lille Anna hjemsøkes av skremmende tanker om monsteret hun alltid har hørt skrekkhistorier om.

Oversikt over alle kommende filmer ser du her