Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård og Colin Firth i Mamma Mia! Here We Go Again

Ukens premierer

Mamma Mia 2, skrekkfilm med Liv Tyler og Bollywood!

Endelig kommer «Mamma Mia 2» til landet, godt er det, for nå klarer vi faktisk ikke å vente stort lenger. Vi var i Stockholm og møtte flere av skuespillerne, i tillegg til produsenten, regissøren og Bjørn og Benny! Du finner alle intervjuene i sin helhet her. Fra allsang i salen til varulvthriller med Liv Tyler, om du har lyst på en nervepirrende thrillerskrekk så bør du absolutt se «Wildling. Vi har sett den og kan gi tommel opp! Noen heldige kan se Bollywood-filmene «Teefa in Trouble» og «Dhadak», som dessverre ikke settes opp like mange steder som de to første filmene. Her er det altså mye bra på programmet, som alltid. God film!

Lily James i Mamma Mia: Here We Go Again

MAMMA MIA: HERE WE GO AGAIN!

Premiere 20. juli

Det tok ti år før vi skulle se en oppfølger til «Mamma Mia», og dette har vært nøye planlagt. Vi snakket med Bjørn og Benny, som kunne avsløre at det har vært et ønske om en oppfølger ganske så lenge, men at de ville vente til tiden var inne. Da regissør Oliver Parker kom med manuset, som alle elsket, var det gjort. Det skulle lages en oppfølger! Alle de samme skuespillerne er med, i tillegg til en rekke nye, som blant andre Lily James, Andy Garcia og Cher! Så her skjer det mye, vi får se hvordan Donna møtte sine tre hotte menn, i tillegg til at vi får se hvordan det går på hotellet ti år etter. Dette er et fyrverkeri av en film, så gled dere!

Les mer om filmen, se trailer og kjøp billetter her

Vil du se intervjuer i forbindelse med filmen klikker du her

WILDLING!

Premiere 20. juli

Varulvlegenden. En historie lille Anna har fått høre i hele sitt isolerte liv, av en mann hun kaller «pappa». Den eneste personen hun husker å ha vært i livet hennes. Når han innser at han ikke kan stoppe hva Anna er i ferd med å bli skyter han seg selv, og Anna rømmer.Hun blir reddet av sheriffen, som tar henne inn. Men varulvmarerittene til Anna blir stadig sterkere. Hvem er egentlig Anna? HVA er egentlig Anna?

Les mer om filmen, se trailer og kjøp billetter her

NESTE UKE

«Hotel Artemis» er et hemmelig medlemsbasert sykehus for kriminelle, og har noen få enkle regler: Ingen våpen, kjæledyr, droner eller politifolk tillatt. De får ikke få besøk og så må de respektere de ansatte. Og så er det ikke lov å drepe hverandre inne på sykehuset. Spennende.

Oversikt over alle kommende filmer ser du her