Godzilla

Godzilla 2 klar

Nå kommer monstrene tilbake. Vi gleder oss til å se Godzilla igjen!

- It is done. With love and gratitude to the thousands of talented people all around the world who helped make this lifelong dream a reality. In Godzilla we trust. @GodzillaMovie

Twitret regissør Mike Doughterty.

Her er det vi vet så langt om Godzilla 2, som vi har ventet på i fem år:

I tillegg til Godzilla, selvsagt, ryktes det om at vi får se trehodet, unnskyld, det tre-hodede monsteret King Ghidorah, det gigantiske insektet Mothra og det flyvende monsteret Rodan, i "Godzilla: King of Monsters".

Godzilla 2
Godzilla 2

Regissør Michael Dougherty har følgende å si:

"Verden reagerer på Godzilla på samme måte som vi ville reagert på hvilken som helst annen fryktinngytende hendelse. Vi overreagerer. Og det er paranoia og spekulasjoner rundt hvorvidt han er det eneste monsteret der ute, eller om det er flere som han."

Siden tittelen på oppfølgeren er "Godzilla: King of Monsters", så ligger det i korta at her får vi vår dose av monstre!

Millie Bobby Brown
Millie Bobby Brown

Har du sett "Stranger Things"? Hvis svaret er ja så kjenner du garantert igjen denne jenta! Vi gleder oss til å se Millie Bobby Brown i rollen som "Madison", datteren til Dr. Emma Russell (Vera Farmiga).

Vera Farmiga, her fra "Bates Motel"
Vera Farmiga, her fra "Bates Motel"

Når mor og datter blir kidnappet av en mystisk organisasjon, blir det opp til Madisons pappa (Kyle Chandler), og Dr. Emma Russells eksmann, å redde dem.

Kyle Chandler
Kyle Chandler

Vi gleder oss og holder deg selvfølgelig løpende oppdatert!