Arnold Schwarzenegger

Man Vs. Machine

Nå joiner Arnold Schwarzenegger Linda Hamilton og co. i Mexico.

- I`ll be back!

- sa han. Nå er han tilbake for sjette gang, klar for Terminator 6.

Den tidligere guvernøren i California har akkurat gjennomgått en alvorlig hjerteoperasjon, men er nå klar for innspilling. Ingenting skal stoppe T-800!

Den engasjerte miljøforkjemperen har brukt store deler av tiden etter operasjonen til å kritisere Trump. Nå får altså presidenten en liten pause fra Schwarzenegger, men som han sier: "I`ll be back!"

Arnold Schwarzenegger gjennomgikk nylig en alvorlig hjerteoperasjon
Arnold Schwarzenegger gjennomgikk nylig en alvorlig hjerteoperasjon

James Cameron forteller at denne filmen vil ignorere oppfølgerne etter de to første filmene og at historien vil plukke opp etter T2.

Linda Hamilton (Sarah Connor) har returnert til Terminator-universet for første gang siden T2 og er i full gang med innspillingen.

Linda Hamilton
Linda Hamilton

Gabriel Luna (TheAgents of S.H.I.E.L.D) skal spille en ny Terminator og ser mer eller mindre ut som seg selv, og ikke så mye som en futuristisk robot.

Han ble visst spottet med en akustisk gitar på settet, men vi tviler vel på at den blir å se i filmen.

Gabriel Luna
Gabriel Luna

En annen som er i full gang med innspillingen er Mackenzie Davis (Blade Runner 2049), som sies å være det nye ansiktet i Terminator-universet. At dette bare er starten på Terminator for Davis er ikke helt usannsynlig.

Mackenzie Davis

Det kan tenkes at regissør Tim Miller (Deadpool) og James Cameron klekker ut planer for en potensiell trilogi, så vi er spente på å se hvordan det kommer til å gå med denne filmen!

Tøffe damer!
Tøffe damer!