Harry Potter og Mysteriekammeret

Her kan du streame Harry Potter-filmene

Vi har samlet alle filmene fra Harry Potter-universet! Se hvor du kan streame dem.

Harry Potter og de vises stein

Harry Potter og de vises stein

Å, se så små de er! De første par Harry Potter-filmene er rene barnefilmer om vennskap og rumpeldunk, riktignok med litt troll og ondskap gjemt i kriker og kroker. Men karakterene er på plass — lærerne, kidsa og verdens verste adoptivforeldre! Se hvor du kan streame den her.

Harry Potter og mysteriekammeret

Harry Potter og Mysteriekammeret

I den andre filmen møter vi skrikende planter, flyvende biler, snakkende edderkopper, feer fra Cornwall, polyksir og en femti år gammel bok med mørke magiske hemmeligheter. En tettpakka film, og Richard Curtis’ siste som Humlesnurr før han døde og rollen gikk videre til Michael Gambon. Se hvor du kan streame den her!

Harry Potter og fangen fra Azkaban

Hippogriff i Harry Potter og Fangen fra Azkaban

Filmnørder kaller den seriens beste film, boknørder kan peke på den som seriens slappeste adaptasjon. Dette er den litt mørkere, litt morsommere og definitivt mer hormonelle filmen. Vi blir introdusert for Sirius Svaart, Ukruttkartet og ikke minst desperanter. Se hvor du kan streame den her!

Harry Potter og ildbegeret

Harry Potter og ildbegeret

Kanskje den morsomste og mest britiske Potter-filmen, med en vond avslutning og vårt første møte med Voldemort i Ralph Fiennes’ skikkelse. Harry blir på mystisk vis den fjerde påmeldte deltakeren i Tretrollmannsturneringen, og må forholde seg til sladderpresse og skoleball! Se hvor du kan streame den her.

Harry Potter og Føniksordenen

Harry, Luna og en dystral i Harry Potter og Føniksordenen

Den lange, politiske boka ble den korteste og kanskje mest actionfylte av Harry Potter-filmene. Rå karakterer som Dolorosa Uffert, Lulla Lunekjær og Bellatrix DeMons (for utenforstående: Ja, dette er helt ekte karakternavn) dukker opp for første gang, og det blir så mørkt at vi trygt har forlatt barnefilm-verden. Se hvor du kan streame den her.

Harry Potter og halvblodsprinsen

Harry Potter og halvblodsprinsen

Dødseterne skalper kaos og trollmanns- og gumpeverden, og Galtvort er ikke lenger et sikkert fristed. Horatsion E. F. Snilehorn, en gammel lærer som i sin tid fortalte unge Tom Venster om malakruxer, blir spilt av Jim Broadbent, en britisk teaterskuespiller som merkelig nok ikke hadde blitt med på Potter-moroa ennå. Se hvor du kan streame den her!

Harry Potter og dødstalismanene: del 1

Michelle Fairley og Emma Watson i Harry Potter og dødstalismanene Del 1

Nå nærmer vi oss slutten! Den siste boka ble delt opp i to filmer, og den første er en slags road movie som hovedsakelig følger Harry, Ronny og Hermine på flukt, etter at Dødseterne har tatt over Magidepartementet og flere av deres venner er drept. Se hvor du kan streame den her!

Harry Potter og dødstalismanene: del 2

Julie Walters som Molly Weasley

Og så kommer vi til avslutningen. Slaget om Galtvort står for tur, og Linus Langballe viser seg å være en badass uten like. Harry og Voldemort dør, og vi avslutter med noen av seriens beste og mest vågale scener. Se hvor du kan streame den her!

Fabeldyr og hvor de er å finne

Fabeldyr og hvor de er å finne

Så har vi kommet til vår nye Potter-serie, basert på et 128-siders hefte til inntekt for veldedighet som J.K. Rowling skrev i 2001. Historien begynner i New York i 1926, der en britisk trollmann med sans for fabeldyr lager rot og leven. En sjarmerende gjeng prøver å rydde opp i rotet, men oppdager vonde sannheter om MACUSA og Grindelwald! Se hvor du kan streame den her.

Fabeldyr: Grindelwalds forbrytelser

Stillbilde 1

Sammen med Salmander Fisle drar vi tilbake til Galtvort for treffe Humlesnurr og oppleve mer magi.

Den mektige trollmannen Gellert Grindelwald er blitt tatt til fange av MACUSA. Men Grindelwald klarer å unnslippe, og setter seg som mål å lage en hær med fullblods-trollmenn, for å herske over alle ikke-magiske vesener. Se hvor du kan streame den her!