Bohemian Rhapsody

Queen-filmen sett av kvart million - og nå kommer syng med-versjonen

Kinopublikum som ikke synes det er nok å høre Rami Malek synge med til Freddie Mercurys ikoniske sangstemme, kan glede seg.

I løpet av desember skal det nemlig lanseres en sing along-versjon på enkelte visninger på utvalgte kinoer, melder Twentieth Century Fox Norway.

Da kan kinopublikum - hjulpet av låttekster som vil dukke opp på lerretet - kunne gaule med på låtklassikere som "Bohemian Rhapsody", "Another One Bites The Dust", "We Are The Champions", "We Are The Champions" og "Radio Ga-Ga" - og det uten å bli hysjet på.

I sin fjerde uke på norske kinoer har Queen-filmen rundet 250.000 besøk, og topper på ny Kinotoppen.

- Publikum elsker "Bohemian Rhapsody", og det er utrolig gøy at filmen er førstevalget på kino etter fire uker. Filmen kommer til å gå på norske kinoer i hele desember og inn i julen, og det blir veldig spennende å se hvor den ender til slutt, sier pressesjef i Twentieth Century Fox, Caroline Andresen.

Ifølge Metro er det stort sett Freddie Mercurys stemme som er å høre i sangene, akkurat som instrumentlydene i stor grad så er de originale bandmedlemmenes - som i en lydmiks blandes sammen med det skuespillerne presterer.

Rami Malek uttalte at "målet var å høre så mye Freddie som mulig", mens Gwilym Lee, som spiller gitarist Brian May, sier:

- Vi ville aldri kunne spille instrumentene som de karene. Det er jo poenget: De er alle virtuoser.