Daniel Radcliffe i Jungle

Daniel Radcliffe varsler Harry Potter-reboot

Daneil Radcliffe, som spilte Harry Potter i åtte filmer, er helt sikker på at han ikke kommer til å være sistemann i rollen.

Etter å ha spilt Harry i ti år har Daniel Radcliffe fylt tjueåra sine med mer voksne og vågale roller - han spilte blant annet et prompende lik i den inspirerende merkelige filmen Swiss Army Man, og en fyr som våknet med horn i filmen med den passende tittelen Horns.

Samtidig har Harry Potter-universet tikket videre uten han. Forfatter JK Rowling slipper stadig nye brødsmuler av mytologi på Twitter og Pottermore, teaterstykket The Cursed Child er hittil satt opp på West End, på Broadway og i Australia, og tre nye Fabeldyr-filmer er på vei.

Harry, Albus og Gulla Potter i Harry Potter and The Cursed Child

Les også: Her kan du streame Harry Potter-filmene

Radcliffe lot seg nylig intervjue av IGN, og sa det føles uunnåelig at noen kommer til å reboote serien. Kanskje den skal følge en eldre Harry og barna hans? Eller kanskje noen skal starte på nytt og dekke alle bøkene i en TV-serie?

"Jeg vet at jeg ikke er den siste Harry Potter jeg kommer til å se i mitt liv — vi har allerede fått noen flere," sier Radcliffe.

"Det blir interessant å se hvor lenge disse filmene blir liggende... De føles som litt hellige for øyeblikket, men det kommer til å endre seg," sa han skråsikkert videre. "Det blir fascinerende å følge."

Harry Potter og de vises stein

Hvis du vil ha et gjensyn med de "gamle" Harry Potter-filmene kan du se hvor du kan streame dem her!