Marcus og Martinius

Marcus og Martinus blir å høre som beverbrødre i Drømmeparken

Poptvillingene Marcus og Martinus prøvde seg på noe helt nytt da de lånte stemme til to rollekarakterer i animasjonsfilmen Drømmeparken, som kommer 12. april.

16-åringene blir nemlig å høre som de norske stemmene til beverbrødrene Gus og Cooper i det som hevdes å bli påskens store familiefilm fra Paramount og Nickelodeon.

Se trailer her.

I originalversjonen av "Wonder Park" er det "Saturday Night Live"-kjente Kenan Thompson (40) og "Hangover"-gangsteren Ken Jeong (49) som låner stemme til de to.

Drømmeparken
Drømmeparken
– Karakterene passer oss helt topp. Å få dubbe en slik film var kult. Du må liksom leve deg inn i karakterene og det tror jeg vi greide bra, sier Martinus. Også bror Marcus roser filmen, og synes dubbingen var gøy.– Det var annerledes enn å være i studio og lage musikk, men veldig spennende.

Mens også Jennifer Garner, Matthew Broderick og Mila Kunis er å høre i den amerikanske originalen, er det Espen Beranek Holm, Håvard Bakke, Milla Barr Kongsteien, Cathrine Bang Norum, Ine Jansen og Christian Skolmen som trår til på norsk.