Will Smith

Will Smith klar for King Richard-rolle

Selv om det kan høres slik ut, og vi er midt inne i en konge- og dronning-filmtrend, så er det ikke en rojal rolle som venter på Hollywood-stjernen Will Smith.

I "King Richard" skal han derimot spille faren til tennisessene Serena og Venus Williams, melder Variety.

Filmen handler om hvordan Richard Williams begynte å lære opp døtrene i tenniskunsten fra de var fire år gamle, i byen Compton, California.

Han lyktes ganske greit med det: Både Serena og Venus ble svært fremgangsrike innen sporten, og førstnevnte har vunnet 23 Grand Slam-titler i single, samt er olympisk mester i både single og double. Venus på sin side har vunnet tre olympiske gullmedaljer, én i single og to i double. Hun har vunnet flere olympiske gullmedaljer enn noen annen kvinnelig tennisspiller.

Richard Williams hadde en tøff oppvekst og ingen bakgrunn fra tennissporten selv. Filmen skal ta for seg kampen hans for å overvinne fordommer og skepsis da han begynte å satse på døtrene for fullt.

Manuset til "King Richard er skrevet av Zach Baylin.

Will Smith spiller for tiden inn "Bad Boys for Life", som er tredje film ut om de to politimennene Mike Lowrey og Marcus Burnett (spilt av Martin Lawrence).