The Accountant

Kan bli mer regnskapsmoro på kino

Ben Affleck utelukker ikke at en oppfølger til filmen om regnskapsføreren Christian Wolff.

Filmen The Accountant fra 2016 er noe så sjeldent som et krimdrama med en regnskapsfører i hovedrollen. Og nå sier skuespilleren ifølge Collider at han gjerne blir med på en oppfølger.

46-åringen fikk godt med ros for innsatsen som Christian Wolff, selv om blant andre Filmpolitiet mente at samspillet mellom Affleck og den andre hovedrolleinnehaveren, Anna Kendrick, kunne vært bedre.

Og nå kan det hende de får sjansen til å teste kjemien igjen. Affleck røper i alle fall at han har hatt samtaler med regissør Gavin O'Connor om at det kunne vært interessant med nye regnskaps-sprell.

På direkte spørsmål om fansen kan forvente seg en andrefilm, sier skuespilleren:

– Ja, jeg håper det. Jeg ville elsket det. Vi har snakket om å bringe noen ideer på bordet, og vi har snakket med filmstudioet også – som virker interessert. Det var på en måte de som brakte det på banen også.

The Accountant følger regnskapsføreren Christian Wolff (Ben Affleck) i det han blir hyret av milliardæren Lamar (John Lithgow) til å gjennomgå selskapets regnskap.

Wolff får hjelp av Dana (Anna Kendrick), men noen vil ikke bli avslørt – og duoen må beskytte seg mot opptil flere leiemordere. Wolff viser imidlertid stor evne til å forsvare seg. Han er nemlig ingen helt vanlig regnskapsfører, kvitterte Filmpolitiet om karakteren da førstefilmen kom.