Laura Dern og Sam Neill i Jurassic Park

Laura Dern vil tilbake til Jurassic Park

Blir hun med på eventyret i Jurassic World 3?

Laura Dern har holdt en høy profil de siste årene med viktige roller i både Big Little Lies og Star Wars: The Last Jedi, men for mange vil hun alltid først og fremst være Ellie fra Jurassic Park.

Dern og Sam Neill var ikke med i den første oppfølgeren, men returnerte som Ellie Sattler og Alan Grant i Jurassic Park III. Siden da har ingen sett snurten av dem! Hvor er de? Hva tenker de om den nye dinoparken? Når skal de få bli med på moroa?

Jeff Goldblum, som spilte Ian Malcolm i den første Jurassic Park-filmen og oppfølgeren, Jurassic Park: Den tapte verden, gjorde Jurassic-comeback i fjorårets Jurassic World: Fallen Kingdom, så nå føler vi det er på høy tid at Ellie får rømme fra noen dinosaurer i Jurassic World 3!

Entertainment Tonight spurte Laura Dern hva hun tenkte, og hun høres forfriskende positiv ut.

- Jeg vet ikke. Jeg har ingen anelse. Jeg mener, jeg elsker Dr. Ellie Sattler, så det hadde jeg aldri sagt nei til, på noe nivå. Men jeg vet egentlig ikke. Jeg vet ikke engang hva de koker opp ennå.

Både Chris Pratt, Bryce Dallas Howard og Jeff Goldblum har tidligere snakket om at de gjerne vil se Laura Dern i Jurassic World-serien.

Vi krysser fingrene for at filmskaperne vet hva de sitter på, og at Ellie er med på det tredje/sjette Jurassic-eventyret!

Jurassic World 3 har planlagt Norgespremiere 11. juni 2021. Watchlist den nå, så går du ikke glipp av dinosaurene, med eller uten Laura Dern.