Rambo: Last Blood

Stallone: – Vet ikke om dette blir siste Rambo-film

Om ikke lenge fyller Sylvester Stallone 73 år. Skuespilleren er den første til å innrømme at alderen påvirker ham – både som menneske og skuespiller.

Skuespilleren møtte pressen i Cannes i forbindelse med at han viste frem smakebiter fra den kommende filmen Rambo V: Last Blood. Han uttaler til Svenska Dagbladet at det i dag bare vil se dumt ut dersom han kaster seg hodestups ut av en bygning i en scene. Han legger til om filmhelten:

– Han er ikke like uovervinnelig, men nå har han erfaring som han gjør bruk av.

Skuespilleren er kjent fra filmfenomener som Rocky, Rambo og Expendables og sier det ikke er penger som motiverer ham til å spille i filmserier. Det er derimot muligheten til å kunne utvikle en karakter.

Visste du at Rambo er en julefilm? Sjekk ut vår liste over hardbarka action-julefilmer!

I den nye Rambo-filmen, som får premiere i september, er hovedpersonen tilbake i USA. Det har versert rykter om at Rambo i den nye filmen tar seg inn i et narkotikakartell i Mexico, men Stallone utdyper:

– Det er ikke slik at han går til kamp mot El Chapo. Men han tar opp kampen med noen reale kryp som kidnapper kvinner – og selger dem.

Han legger til:

– Før Rambo gikk inn i hæren, var han en snill fyr. Men allerede etter Vietnam, i den første filmen, var han forandret, sinnet hans var mørkere. Dette har bare tiltatt og etter film fire er han som et dyr. Han ser verden som et helvete.

På spørsmål om dette blir siste Rambo-film ut, svarer Stallone:

– Jeg vet ikke. Vi har laget to avslutninger, og jeg vet ikke hvilken vi skal bruke. Denne gangen har han tatt livet av mennesker hjemme i USA. Det som har skjedd kan ikke dyttes under noe teppe, han må kanskje inn og sone. Det er nå det blir interessant.

En ny Expendables-film er også på trappene, men ikke med det aller første, avslører Stallone.

– De filmene pleier vi å improvisere fram. Jeg sa: "Kanskje vi for en gangs skyld skal ha et skikkelig manus å følge?" Så nå skal jeg skrive et slikt.