Vin Diesel og Michelle Rodriguez på settet til Fast 9

Innspillingen av Fast & Furious 9 er i gang

Vin Diesel deler video fra settet.

Etter en usigelig treig oppstart (sammenliknet med tidligere "Fast"-filmer), er endelig innspillingen av "Fast & Furious 9" i gang! Vi mistenker at seriens kommende spinoff "Hobbs and Shaw"- og Dwayne Johnsons tilhengerskare, er årsaken til den ekstra ventetiden. De to blockbusterne skal åpenbart skinne - hver for seg!

Plottet i oppfølgeren er foreløpig et mysterium, men vi nærmer oss muligens enden på visa. Ryktene vil nemlig ha det til at serien takker for seg etter ti filmer.

Les også: Delta i Filmwebs sommerkonkurranse

PÅ TWITTER: Regissør Justin Lin er klar for "Fast 9"!
PÅ TWITTER: Regissør Justin Lin er klar for "Fast 9"!

Uten The Rock

Justin Lin, mannen bak "Tokyo Drift", "Fast & Furious", "Fast Five" og "Fast & Furious", står på ny for regien, men Dwayne "The Rock" Johnson, vil sørgelig nok glimre med sitt fravær. Ellers forventer vi å se igjen flere kjente fjes, som Ludacris,Tyrese Gibson og Nathalie Emmanuel, heldigvis. Den fullstendige rollelista er hittil ikke bekreftet av Universal.

Det første livstegnet fra "Fast 9" har vi i hvert fall, og det takket være Vin Diesel. På Insta har han delt en video, hvor han sammen med Michelle Rodriguez roser den første dagen på settet til den nye filmen. Sjekk ut klippet øverst i artikkelen.

"Fast & Furious 9" har amerikansk premieredato 22. mai 2020.

"Fast & Furious: Hobbs & Shaw" har norgespremiere 2. august 2019 - les mer om filmen her.