Bradley Cooper og Leonardo DiCaprio

Bradley Cooper erstatter Leonardo DiCaprio i ny Guillermo del Toro-film

"Nightmare Alley" er den Oscarvinnende regissørens neste prosjekt.

Mannen bak megasuksessen "A Star Is Born", Bradley Cooper, skal spille hovedrollen i Guillermo del Toros kommende nyinnspilling av "Nightmare Alley". Det skriver Variety.

Rollen Cooper har fått, var i utgangspunktet tiltenkt Leonardo DiCaprio, men avtalen gikk dessverre/event heldigvis aldri i boks.

"Nightmare Alley" er basert på romanen av William Lindsay Gresham, og historien ble for første gang ble filmatisert i 1947-med Tyrone Power og Joan Blondell i hovedrollene.

Les også: Universal stopper markedsføring av skrekkthriller etter masseskyting

I FORHANDLINGER: Cate Blanchetts navn kan også ende opp på rollelista, dersom alt går etter planen. Her fra filmen "Carol".
I FORHANDLINGER: Cate Blanchetts navn kan også ende opp på rollelista, dersom alt går etter planen. Her fra filmen "Carol".

Med "Nightmare Alley" skal del Toro for en gangs skyld lage en film totalt blottet for overnaturlige elementer, og vi er litt usikre på om vi liker det eller ikke. Vi trøster oss med at regissøren, i et intervju med Collider, lover R-rating i USA, så frykt ikke- dette blir nok (heller) ingen film for sarte sjeler. Puh.

Og til sist, men ikke minst; Cate Blanchett forhandler om en av hovedrollene i skrivende stund, så rollelista ser så langt nydelig ut! Vi gleder oss!

Akkurat nå er "Guillermo del Toro" kinoaktuell med "Scary Stories to tell in The Dark" - billetter og mer om filmen finner her her!