A Quiet Place 2

Djimon Hounsou erstatter Brian Tyree Henry i skrekkoppfølgeren A Quiet Place 2

- og får selskap av Cillian Murphy!

Innspillingen av John Krasinskis (The Office") etterlengtede skrekkoppfølger "A Quiet Place 2" er i gang, men vi må forberede oss på et lite casting-utbytte, skal vi tro Collider.

Skuespilleren Brian Tyree Henry, som i utgangspunktet skulle ha en sentral rolle i filmen, måtte plutselig forlate prosjektet grunnet trang timeplan. For å fylle tomrommet etter Henry, vil den to ganger Oscar-nominerte Djimon Hounsou steppe inn i stedet. Detaljer om Hounsous karakter er enda ikke offentliggjort, men rollen omtales som stor.

Les også: Universal kansellerer skrekkthrilleren The Hunt

EXIT: Brian Tyree Henry forlater "A Quiet Place"-rollelista til fordel for Djimon Hounsou.
EXIT: Brian Tyree Henry forlater "A Quiet Place"-rollelista til fordel for Djimon Hounsou.

I tillegg til Hounsou, dukker enda et ferskt navn opp i oppfølgeren; iren over alle irer - Cillian Murphy. Heller ikke hans rolle er navngitt, så om han spiller på den gode eller onde siden blir spennende å se. Ellers vender Emily Blunt, Noa Jupe og Millicent Simmonds tilbake i sine originale roller.

Den første "A Quiet Place" ble en enorm suksess, og spilte inn nesten tre milliarder kroner globalt. I filmen følger vi en familie som forsøker å overleve ved å være musestille, i en verden invadert av lydsensitive mord-aliens

" A Quiet Place 2" har planlagt norgespremiere 20. mars 2020.