Suicide Squad

Taika Waititi og Nathan Fillion til Suicide Squad

En ny skurkegjeng tar form!

Manusforfatter, regissør- og tidligere Marvel-mann James Gunn (Guardians of the Galaxy) er helten som skal gi superskurkene i DC Comics "The Suicide Squad" en ny sjanse på det store lerretet, og allerede har han sikret seg en rekke snasne superhelt- og Hollywood-navn med på laget.

Skal vi tro Collider, kan det se ut til at Gunn også teamer opp med tidligere "Guardians"-partner Nathan Fillion og Marvel-regissør Taika Waititi ("Thor: Ragnarok"), som begge vil pryde rollelista.

Les også: Ny Rambo-trailer: Akkurat så brutal som du håpet på

VENDER TILBAKE: "Suicide Squad" (2016)
VENDER TILBAKE: "Suicide Squad" (2016)

Flere av de originale "Suicide Squad"-skuespillerne fra 2016-filmen vender tilbake i dette nye... forsøket, i tillegg til nye ansikter og ferske karakterer. Karakterene som vender tilbake er Margot Robbie (Harley Quinn), Viola Davis (Amanda Waller), Jai Courtney (Captain Boomerang) og Joel Kinnaman (Rick Flag)

Nykommerne inkluderer Idris Elba i en hittil ukjent rolle, David Dastmalchian (Polka-Dot Man), Daniela Melchior (Ratcatcher), Flula Borg og Steve Agee (King Shark).

Waititi og Fillion er foreløpig ikke offisielt bekreftet, og rollene deres er likeså et mysterium. Vi regner med at flere detaljer vil lekke så fort innspillingen starter mot slutten av september. Planlagt lanseringsdato er 6. august 2021.

I mellomtiden gleder vi oss til å se Waititi som Hitler i Searchlights satiriske krigskomedie "Jojo Rabbit", som forhåpentligvis får norsk premieredato veldig snart (?).