Michael Bay

Michael BOOM! Bay skal regissere ny actionfilm

...og vi mistenker at den blir eksplosiv.

Vår alles kjære Michael "Boom" Bay skal regissere en ny, og sannsynligvis over gjennomsnittet brennbar, actionfilm kalt "Black 5". Det skriver Variety.

Bay kom selv opp med ideen til prosjektet, og Sony er visstnok i forhandlinger om finansiering og distribusjon. Filmens handling holdes så langt hemmelig, og selv om filmen vil nå oss først- skal prosjektet også utvikles som videospill.

Det vi mildt sagt vet, er at vi ikke kommer til å savne noe på actionfronten. Vi snakker tross alt om mannen som har brukt store deler av livet sitt på å gjøre "Transformers" (med alt det innebærer) til en av de største seriene noensinne.

Les også: Ny Rambo: Last Blood-trailer: Akkurat så brutal som du håpet på

"Transformers: The Last Knight"
"Transformers: The Last Knight"

For øyeblikket har Bay fullt opp med innspillingen av Netflix' actionfilm "Six Underground", med Ryan Reynolds i hovedrollen, og skal etter planen fullføre den før han setter fingrene i "Black 5" i løpet av 2020 en gang.

Likevel er det meste rundt "Black 5" spikret; Ehren Kruger har manuset klart, og Bay skal selv produsere filmen i samarbeid med Erwin Stoff ("13 Hours"). Sony, som kickstartet Bays karriere med 90-tallshiten "Bad Boys", har derimot ikke bekreftet noe enda.

Vi venter i spenning!