Face/Off

Kultfilmen Face/Off spilles inn på ny

Hvem skal bytte ansikter nå?

Paramount Pictures skal pusse opp John Woos actionthriller "Face/Off" (1997), med John Travolta og Nicolas Cage i de opprinnelige hovedrollene. Den kommende reeboten får helt nye skuespillere, men hvem det blir er foreløpig uvisst. Oren Uziel ("22 Jump Street") har tatt på seg manusjobben, og Neal Moritz og David Permut står for produksjonen. Det skriver Deadline.

Den originale filmen var passe koko! John Travolta spiller FBI-agenten Sean Archer, som er besatt av å fakke den morderiske sosiopaten Castor Troy (Nicolas Cage), som har tatt livet av sønnen hans. Under flukten skader morderen seg og faller i koma, bare minutter etter å ha avslørt at en armert biologisk bombe, stor nok til å utslette hele San Fransisco, er plassert på et hemmelig sted. I et desperat forsøk på å redde situasjonen, gjennomgår Archer plastisk ansiktskirurgi som utstyrer ham med morderens ansikt(!!). En knakende god plan, helt til morderen våkner fra luren og går for samme strategi...

Filmen var en av de ti filmene i 1997 som spilte inn mest penger, 245 millioner dollar globalt, og endte opp som Woos mest innbringende noensinne.

Nyinnspillingen har så langt ikke fått premieredato.