Jeff Goldblum, Sam Neill og Laura Dern

Ikonisk trio teamer opp for Jurassic World 3

...26 år etter originalen!

"Jurassic World 3"-regissør Colin Trevorrow kunngjorde nylig en stor, og meget fanvennlig nyhet, ifølge The Hollywood Reporter:

I "Jurassic World"-franchisens kommende, tredje kapittel, vender både Jeff Goldblum, Sam Neill og Laura Dern tilbake i sine ikoniske roller fra "Jurassic Park".

Det vil si at vi på ny får gleden av å se Goldblum i rollen som Dr. Ian Malcolm, Neill som Dr. Alan Grant og Dern som Dr. Ellie Sattler. Hurra!

Les også: Norgeshistoriens mest dramatiske flykapring blir film

TEAMER OPP PÅ  NY: Sam Neill og Laura Dern og Jeff Goldblum
TEAMER OPP PÅ NY: Sam Neill og Laura Dern og Jeff Goldblum

Trioen var først å se sammen i Steven Spielbergs 1993-klassiker "Jurassic Park", men deretter var det kun Goldblum som dukket opp i oppfølgeren "The Lost World: Jurassic Park" i 1997. Siden gjorde Dern og Neill en opptreden i "Jurassic Park III" (2001), og Goldblum en liten cameo i fjorårets "Fallen Kingdom". De tre har altså ikke spilt sammen siden 1993!

Hvilke eventyr de skal begi seg ut på i den kommende dinosaurfilmen, er dessverre litt tidlig å si, men vi er temmelig sikre på at Trevorrow, manusforfatter Emily Carmichael og produsent Steven Spielberg vil dra dette i havn på en god måte. Gøy, gøy!

Universal har forelpøpig satt premieredatoen til 11. juni 2021.