The Turning

Første trailer for skrekkfilmen The Turning vil hjemsøke deg

Det hjelper ikke å beholde lyset på...

Henry James klassiske horror-fortelling "The Turn of the Screw" (1898) er pusset opp og lagt til 90-tallet i den kommende skrekkfilmen "The Turning". Manuset er skrevet av forfatterne bak "The Conjuring", Chad og Carey W. Hayes, og regissøren er Floria Sigismondi, som blant annet har levert "The Runaways".

Filmen tar oss med til en mystisk, herskapelig eiendom, hvor en nyansatt barnepike får ansvar for de to forstyrrede og foreldreløse barna, Flora og Miles. Det tar ikke lang tid før hun oppdager at både barna og huset holder på grusomme hemmeligheter, og at ting ikke er slik det først så ut...

Les også: Slik ser horror-barna ut i dag

Finn Wolfhard i "The Turning".
Finn Wolfhard i "The Turning".

Miles spilles av det unge stjerneskuddet Finn Wolfhard, som tidligere har naila bælskumle scener med vittighet og sjarm i både Netflix-serien "Stranger Things" og de populære "It"-filmene. Ut ifra traileren å dømme, har han heller ingen problemer med å overbevise som ond og iskald i et reinspikka skrekkunivers. I tilegg til Wolfhard, får vi også se Mackenzie Davis, Brooklyn Price og Joley Richarson.

Vi krysser fingrene for at vi får se denne på kino i Norge!

"The Turning har amerikansk premiere 24. januar 2020, men har foreløpig ikke fått norsk premieredato.

Finn Wolfhard i "The Turning"
Finn Wolfhard i "The Turning"