Jamie Lee Curtis i Halloween

Jamie Lee Curtis får kjørt seg i Halloween Kills

Skuespilleren postet uhyggelig bilde på Twitter.

Skuespiller Jamie Lee Curtis står for den aller første sniktitten på Halloween-karakteren Laurie Strode, idet som kan være en avgjørende scene i den kommende skrekk-oppfølgeren "Halloween Kills".

Innspillingen er i gang for fullt, og dette er første kapittel av to planlagte filmer i regi av David Gordon Green, som også stod for 2018-versjonen av "Halloween".

Tirsdag postet Curtis det første bildet av Laurie på sin offisielle Twitter-konto, og hun ser mildt sagt mørbanket ut. Blåmerker, sår og møkkete negler; det er liten tvil om at Laurie har hatt det tøft på sett. Curtis supplerer bildet med teksten "NEVER SAY DIE! First day back in the battle for my life".

Sjekk posten under:

Jamie Lee Curtis

Curtis avslører selvfølgelig ikke årsaken bak Lauries skamferte tilstand, men vi tør (utrolig nok) vedde alle lommepengene våre på at det er Michael Meyers som står bak...

En rekke skuespillere fra Halloween-serien vender tilbake i Greens film, blant annet Kyle Richards, Anthony Michael Hall og Nancy Stephens. "Halloween Kills" vil fokusere på (den evigvarende?) kampen mellom Michael og Laurie, og skal etter planen opp på kinoer i USA 16. oktober 2020.

"Halloween Kills" har hittil ikke fått norsk premieredato.