Jonah Hill The Batman

The Batman: Jonah Hill ute grunnet gigantkrav?

Dette er status på Jonah Hills Batman-skurk.

Tidligere i høst kunne vi melde at Jonah Hill var i forhandlinger med Warner Bros. om en av skurkerollene i Matt Reeves kommende "The Batman"-film, men ifølge Collider har partene nå satt et endelig punktum.

Det er ikke godt å vite hvorfor Hill har gått videre fra prosjektet, men ryktene sier det handlet om penger. Hill skal ha bedt om 10 millioner dollar for å spille rollen, mer enn to ganger(!) mye som studioet betaler Robert Pattinson for å spille tittelrollen.

Les også: Hun skal spille catwoman i The Batman

AVSLUTTET FORHANDLINGENE: Vi får dessverre verken se Jonah Hill som Penguin eller The Riddler i kommende "The Batman".
AVSLUTTET FORHANDLINGENE: Vi får dessverre verken se Jonah Hill som Penguin eller The Riddler i kommende "The Batman".

The Riddler vs Penguin?

En annen årsak kan være selve rollen, som det har vært greit mye forvirring rundt. Først fikk vi høre at Hill var i forhandlinger om å spille enten The Riddler eller Penguin, før det kun var The Riddler som var aktuell. Deretter florerte ryktene om at studioet og Hill var uenige, da sistnevnte heller ville spille pingvin-rollen. Enkelte kilder ville derimot ha det omvendt; nemlig at Reeves ønsket å caste Hill som Penguin, men at Hill ville spille The Riddler- hovedskurken i filmen. Ok, puuuuh - heng med den som kan...

Vi håpet jo selvfølgelig på en offisell oppklaring i dette, men nå viser det seg at vi kan legge saken død. Veldig trist, da vi hadde et saftig håp om å få se Hill i Penguin-rollen. Nå blir det spennende å se hvem som står først i den eviglange køen for de to rollene. Vi har virkelig ingen anelse, og Warner Bros. holder selvfølgelig kortene tett til brystet så langt.

Det vi til gjengjeld vet, er at Zoe Kravitz har kapret rollen som Catwoman - og Jeffrey Wright skal til pers som kommisjonær Gordon. Vi roper ut så fort vi har noe mer å melde.

"The Batman"-premieren er satt til 25. juni 2021, og innspillingen har forventet oppstart på nyåret.