Ryan Reynolds i Deadpool 2

Regissør ville ha med gammel Marvel-helt i Deadpool 2 – ble sparket

Terminator: Dark Fate-aktuelle Tim Miller regisserte Deadpool, og skulle egentlig regissere Deadpool 2. Nå vet vi hvorfor han mistet jobben!

Tim Miller har regissert den premiereklare Terminator-filmen Dark Fate, men er best kjent for hans aller første film Deadpool. Han skulle egentlig også ta seg av oppfølgeren, men ble erstattet av Atomic Blonde-regissør David Leitch.

I podcasten The Fourth Wall fortalte Miller om de kreative forskjellene som førte til at han ikke endte opp som Deadpool 2-regissør.

Han uttrykket skuffelse over at kjærestekarakteren Vanessa, spilt av Morena Baccarin, ble drept i første scene av filmen, siden han hadde ønsket å utforske karakteren videre. Han ville at Vanessa skulle ende opp som den ikoniske superhelten Copycat.

Mot slutten av Deadpool 2 møter vi den enorme Marvel-skurken Juggernaut, men Miller ville ikke at overraskelsene skulle ende der. Han forestilte seg at Juggernaut kunne slåss mot The Thing, den oransje steinmannen fra the Fantastic Four.

The Thing i Fantastic Four

Fantastic Four ble filmatisert i 2005 som en lettbeint familiekomedie med blant annet Chris Evans og Jessica Alba. Den fikk en oppfølger og tjente greit med penger, men likevel ble det bestemt at superheltfamilien skulle starte på nytt i den mørke 2015-versjonen med Michael B. Jordan og Kate Mara.

Fantastic Four (2015) har blitt kalt tidenes dårligste superheltfilm, og de siste fire årene har Fantastic Four ligget i glemmeboka.

Se hvor du kan streame Deadpool her

Se hvor du kan streame Deadpool 2 her

Watchlist Terminator: Dark Fate, se trailer og kjøp billetter her