Håp

Se Håp på kino til halv pris

Se Andrea Bræin Hovig og Stellan Skarsgård i Kinoklubbens neste film.

Kinoklubbens medlemmer får se et utvalg filmer til halv pris. Neste film ut er Maria Sødahls gripende drama "Håp" som har premiere fredag 22. november.

I filmen møter vi Anja (Andrea Bræin Hovig) som lever med samboeren Tomas (Stellan Skarsgård) i en storfamilie med felles barn og stebarn. På Lille Julaften får hun en uhelbredelig diagnose. Alene med sorgen og redselen, erkjenner Anja nødvendigheten av Tomas sin fulle hjelp og støtte. I løpet av en juleuke kastes paret inn i et lynkurs i gjensidig tillit og felles kamp for å takle en uventet og for tidlig død. Kan de i denne krisen lære å elske hverandre igjen etter et langt samliv?

Les også: Håp-regissøren: Filmen handler mye mer om livet, enn om døden

Håp

Halv pris på utvalgte filmer

Som Kinoklubb-medlem får du halv pris på billetten til "Håp". Filmen er valgt ut av klubbens eget filmutvalg, og i begrunnelsen skriver de blant annet:

Filmen er en svært nær, personlig og hudløs fortelling om samhørighet og om kjærlighet til livet og til sine nære. Andrea Bræin Hovig er mesterlig i rollen som Anja og samspillet med Stellan Skarsgård er nært og troverdig. Jeg ble sterkt berørt av filmen og av den livsgleden og håpet som filmen formidler. Gå og se!

Les mer om Kinoklubben og meld deg inn her for å få halv pris.