Andy Serkis

Andy Serkis bekreftet til The Batman

Er dette en av tidenes råeste superhelt-rollelister?

Enda et navn er bekreftet til kommende "The Batman", og skuespilleren det gjelder er selveste kongen av motion capture - Andy Serkis. Serkis skal spille rollen som Alfred Pennyworth, Wayne-familiens butler. Det avslører regissøren selv, Matt Reeves, på sin Twitter-konto med denne over middels glade gifen:

Detektiv med piratstemme

Rollelista til superhelt-storfilmen er allerede helt rå, med Robert Pattinson i rollen som Bruce Wayne og hans alter ego, Jeffrey Wright som kommisjonær Gordon, Paul Dano som Riddler, Zoe Kravitz som Catwoman, og, hvis alt går etter planen, Colin Farrell som Penguin.

Nå gjenstår det bare å se hvem som kaprer rollen som Harvey Dent aka Two-Face. Ingen rykter har nådd oss så lang, men sånn helt ut av det blå; vi hadde ikke takket nei til Adam Driver i rollen (selv om vi innser at han muligens trenger en skurkepause etter rollen som Kylo Ren i den siste "Star Wars"-trilogien...).

Detaljer rundt filmens handling er foreløpig ikke avslørt, men Reeves har ifølge Collider beskrevet manuset som noir-inspirert -med mer fokus på Lynvingens detektiv-skills. Robert Pattinson har visstnok også uttalt at Batman-stemmen hans er inspirert av Willem Dafoe i "The Lighthouse" og vil "sound like a pirate".

"The Batman" har planlagt premiere 25. juni 2021.