Paul Walker

Paul Walker gjenoppstår i Fast & Furious 9

...syv år etter sin død.

Paul Walkers karakter, Brian O'Conner, gjør comeback i "Fast & Furious"-serien - syv år etter sin død.

Den 40 år gamle skuespilleren omkom i en tragisk bilulykke i 2013 og rakk aldri å fullføre "Furious 7". Filmens siste scener ble spilt inn ved hjelp av CGI og Walkers brødre Caleb og Cody som stand-ins.

Brødrenes innsats resulterte i en (etter vår mening) verdig avslutning, der Brian O'Connor legger Fast & Furious bak seg - og kjører inn i solnedgangen for å tilbringe tid med familien sin.

Til tross for dette, melder LadBible og en rekke amerikanske medier nå at Brian gjør comeback i kommende "Fast & Furious 9". En kilde nær Universal skal, via Twitter, ha avslørt at produksjonsselskapet for øyeblikket er på utkikk etter en såkalt body double til nye scener med karakteren:

Fast 9

Hvor stor rolle Walker vil spille filmen er så langt uklart, men ryktene vil ha det til at vi snakker langt(!) mer enn en cameo her. Universal har foreløpig ikke kommentert saken, så vi velger å sette spekulasjonene på vent inntil vi får bekreftet om dette faktisk stemmer eller ei.

Det vi derimot vet med sikkerhet, er at vi får se blant annet Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Charlize Theron, Tyrese Gibson, Ludacris, John Cena og Cardi B på lerretet, når "Fast & Furious 9" har premiere 20. mai 2020.