Wonder Woman 1984

Gal Gadot er DEFINITIVT tilbake i første trailer for Wonder Woman 1984

#DayofWonder

Endelig er den første traileren for "Wonder Woman 1984", oppfølgeren til "Wonder Woman" fra 2017, her. Klippet debuterte under Comic Con Experience (CCXP) i Brasil i går- og ble sluppet i resten av verden kort tid etterpå.

WW stod for en stor vending i DC-universet, med både strålende kritikker- og høye innspillingstall. Handlingen i oppfølgeren foregår, ikke uventet, i 1984- etter den kalde krigen.

Les også: Praktfull ny trailer for Disneys Mulan

Gal Gadot spiller Diana Prince aka Wonder Woman i "Wonder Woman 1984".
Gal Gadot spiller Diana Prince aka Wonder Woman i "Wonder Woman 1984".

"Wonder Woman 1984" har norgespremiere 5. juni 2020 og i tillegg til Gal Galdot i tillelrollen, vil Chris Pine og Connie Nielsen vende tilbake som Steve Trevor og Hippolyta. Robin Wrights navn står også på rollelista som Antiope, men ettersom hun *spoileralert* dør i den første filmen, regner vi med at det er snakk om flashbacks.

Blant nye skuespillere som skal inn på laget, finner vi Kristen Wiig i rollen som skurken Barbara Minerva aka Cheetah og Pedro Pascal som Max Lord. Norske Lisa Loven Kongsli ser dessverre ikke ut til å gjenoppta sin rolle som Menalippe. Regissør Patty Jenkins, som stod bak WW, skal også styre denne i havn.