Mindhunter

Mindhunter-skuespiller til Matrix 4

Får prøve seg mot Keanu Reeves og Carrie-Anne Moss.

Jonathan Groff, som spiller agent Holden Ford i Netflix' seriemorder-serie "Mindhunter" og har Kristoffs stemme i Disneys "Frost"-filmer, teamer opp med resten av skuespillerne i "The Matrix 4". Det skriver Collider.

Les også: Twitter melder om Matrix-kuer i Moskva

Jonathan Groff har kapret en rolle i kommende "The Matrix 4".
Jonathan Groff har kapret en rolle i kommende "The Matrix 4".

Keanu Reeves og Carrie-Anne Moss gjenopptar sine roller som Neo og Trinity, og Jada Pinkett Smith vender tilbake som Niobe - rollen fra "The Matrix Reloaded".

Blant nye navn på rollelista finner vi "Aquaman"-skurken Yahya Abdul-Mateen II i en av de største rollene (muligens en ung Morpheus?). I tillegg har oppfølgeren kapret Jessica Henwick ("Game of Thrones") og Neil Patrick Harris ("How I met Your Mother"), hvor sistnevnte ryktes å spille skurk.

Lana Wachowski, den ene av de to søstrene som skrev/regisserte originalen, skal til pers også denne gangen - og med seg på manuset har hun Aleksander Hemon og David Mitchell. Innspillingen har forventet oppstart allerede på nyåret!

Foreløpig vet vi ikke hvilken rolle Groff skal ha i den kommende filmen, som etter planen skal lanseres i løpet av 2022, men vi liker det...